Övningsvecka!

Denna vecka har vi varit i skolan och tränat på redesbukett, brudbukett och sorgdekoration. Lärarna har sen granskat våra verk så som de kommer granska dem på slutprovet. Var väldigt nyttigt att höra vad man behöver träna mer på och så vet man vad de kommer titta på sen när det är skarpt läge! ;) 
Här är mitt rede som jag gjort av björkris. Jag har fäst det på olika ställen med myrtentråd, en synlig teknik. Sen har jag tejpat en kraftig blomstertråd med floratejp (dold teknik). Detta för att få stadga och för att den är rostig och det tycker inte blommorna om. ;) Detta blev själva ställningen. Sen var det "bara" att sätta i blommorna då... Jorå det gick ju sådär... Höll på en hel dag med den! 
 
 
Men tillslut så blev jag färdig och jag blev jätte nöjd! :P Haha! Nej denna har vår lärarstudent gjort! Den är helt otroligt snygg! :)
 
Inte heller denna är min tyvärr... Den har vår duktiga lärare Fredrik gjort! :)
 
 
Japp denna är min. Trots att jag höll på en hel dag så blev jag inte nöjd. Kanske höll på med den för länge helt enkelt...? I denna har jag germini, rosor (rosa), krysantemum (denna heter anastasia), kalla (zantedeschia), alströmeria (alstroemeria), läderblad, pistacia och rävsvans (amaranthus). 
 
 
 
Fortsätter med sorgdekorationen senare. :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0